Workshops

In onze workshops vertellen wij je de basis over lichaamstaal en baby- en kindergebaren. Je leert over non-verbale signalen en enkele gebaren die je gelijk kunt toepassen. Ben jij al bekend met baby- en kindergebaren? Dan hebben wij voor jou thema workshops om meer gebaren te leren.

Bekijk filters

Toont alle 5 resultaten

Bekijk filters

Toont alle 5 resultaten

De voordelen van Taal voor Taal

Wil jij, nog voordat jouw kind kan praten, al weten wat er in dat koppie omgaat? Met onze workshop baby- en kindergebaren vertellen wij je de basis over de ontwikkeling van het jonge kind en over gebaren.

Ben je een professional en wil je ondersteunende gebaren inzetten tijdens je werkzaamheden? Ook dan ben je bij Taal voor Taal goed. Wij bieden workshops aan pedagogisch medewerkers, ROC’s en zorgspecialisten. Naast de veelzijdigheid aan workshops en cursussen kent Taal voor Taal nog meer voordelen:

  • Erkend door het kwaliteitscentrum Paramedici (ADAP);
  • Erkend door het kenniscentrum Kraamzorg;
  • Zowel online als live te volgen;
  • Gratis workshops, whitepapers en video’s!

De kenmerken van Taal voor Taal

In onze webshop vind je verschillende gebarenmaterialen. In ons boek lees je uitgebreide informatie over het hoe, wat en waarom van baby- en kindergebaren. Wil jij bijvoorbeeld een reminder ophangen in huis om de gebaren te onthouden? Kies dan voor de gebarenkaarten of posters. Om de oppas, gastouder of kinderopvang ook te laten zien welke gebaren jouw kind maakt, geef dan het meeneem boekje mee. Een boekje met een overzicht van verschillende gebaren.

Communiceren met ondersteunende gebaren heb je jezelf niet in één dag eigen gemaakt. Het vraagt om oefening. Hoe vaker jij gebaren inzet, hoe makkelijker het ingebed wordt in jouw routine. Jij bepaalt het succes van slagen!

Een workshop of advies?

Bij Taal voor Taal kun je terecht voor een workshop of cursus. Twijfel je nog of het communiceren met gebaren bij jou past? Start dan eerst met een gratis korte workshop. Staat jouw workshop er niet tussen? We maken graag, in overleg met jou, een programma op maat.

Heb je eerst advies nodig? Bel of app ons op 06 203 35 035, of mail naar info@taalvoortaal.com