50 gebarenkaarten
50 Gebarenkaarten

50 Gebarenkaarten

 14,95

Alle 50 basisgebaren uit de cursus op een kaart.

Hang bijvoorbeeld een kaart bij de commode. Zo leer je gemakkelijk de gebaren te gebruiken op de juiste momenten.

De voordelen van Taal voor Taal

Dé plek om babygebaren te leren
Voor ouders en professionals
Bekijk ook onze whitepapers en video’s!

De 50 gebarenkaarten van Taal voor Taal zijn handige kaarten om een plekje te geven in huis. Hang bijvoorbeeld het gebaar voor ‘luier’ bij de commode. Zo onthoud je makkelijker de gebaren en leer je ze sneller toe te passen. De 50 gebarenkaarten bestaan uit de gebaren uit de cursus. Deze gebaren geven jou voldoende basis om te starten met baby- en kinderen. De gebaren bestaan uit praktische gebaren die voor jou als ouder of professional handig zijn. Zoals het gebaar voor: ‘luier, op, nog meer, klaar’. En gebaren die passen in de belevingswereld van je kind. Denk aan: ‘bal, auto, poes, hond, vogel’. Door juist deze gebaren aan jouw kind te leren, kan hij of zij ook zijn/haar wereld met jou delen.

Met deze 50 gebarenkaarten kun je als reminder ophangen of er verschillende spellen mee bedenken. Ze zijn ook handig voor als opa en oma langs komen. Zij zien dan hoe jij (en op welke momenten) de gebaren gebruikt.

Het pakket bestaat uit de 50 basisgebaren.

Formaat: A6 10,5 x 14,8 cm

Wil je de gebaren nog beter onthouden en leren? Hang in je toilet bijvoorbeeld onze verjaardagskalender op. Hierop kom je de gebaren weer tegen met op iedere pagina handige tips! Wil je niet alleen de gebaren delen maar ook de theorie achter baby- en kindergebaren? Kies dan voor een cursusboekje. Hierin leggen wij in het kort uit over het ‘Hoe, wat en waarom van baby- en kindergebaren’.

Extra informatie

Gewicht 226 kg
Afmetingen 148 × 150 × 113 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “50 Gebarenkaarten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.