boek baby- en kindergebaren
Boek: Het hoe, wat en waarom van baby- en kindergebaren

Boek: Het hoe, wat en waarom van baby- en kindergebaren

 17,99

Ontdek de taal van jonge kinderen. Dit boek geeft je inzicht in de (taal)ontwikkeling van jonge kinderen. En leert je hoe je eenvoudig gebaren kunt gebruiken in de communicatie tussen jou en je kind.

De voordelen van Taal voor Taal

Dé plek om babygebaren te leren
Voor ouders en professionals
Bekijk ook onze whitepapers en video’s!

Het boek: ‘Het hoe, wat en waarom van baby- en kindergebaren’ geeft je inzicht in de ontwikkeling van jonge kinderen. Naast de spraak- en taalontwikkeling neemt de schrijver je mee in de ontwikkeling van de motoriek. Wat nodig is om uiteindelijk tot spreken te komen en wat zeker niet onderschat moet worden. Tot slot lees je hoe het kinderbrein werkt. Door kennis te hebben van deze ontwikkelingen weet je als lezer waarom baby- en kindergebaren voor kinderen en voor jou een logische vorm van communiceren is. Achterin het boek vind je 50 baby- en kindergebaren die aansluiten bij de belevingswereld van een kind en die voor jou als ouder of professional praktisch zijn. Met de uitleg over hoe je gebaren toepast, kun je een basis leggen voor het communiceren met baby- en kindergebaren.

Is het boek voor jou niet voldoende en wil je meer gebaren leren? Of zeker weten hoe je de gebaren maakt? Volg dan een cursus baby- en kindergebaren. Hierin ontvang je uitgebreide theorie onderbouwd met filmmateriaal. Zo zie je daadwerkelijk wat je kunt verwachten. Ben je als professional werkzaam, ook dan kun je de cursus volgen.

Bekijk de volgende linkjes voor meer informatie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boek: Het hoe, wat en waarom van baby- en kindergebaren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.